Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Kuiper & Partners, logo, wit oranje wit, middel

KUIPER & PARTNERS

psychologen en talentmanagers

 

 

 

 

 

 

 

 

Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: 3 KM090720 010

“Drie keer links is ook rechts.”

 

Bert Kuiper, psycholoog Kuiper & Partners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vacatures

ethiek

contact

 

 

 

 

 

 

 

 

home

profiel

medewerkers

diensten

innovatie assessment

partners

Medewerkers

 

De psychologen die werkzaam zijn bij Kuiper & Partners, psychologen en talentmanagers hebben de studie psychologie met succes afgerond en zij zijn lid van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP).

 

Drs. R.M.J.C. Kuiper, Psycholoog NIP

Rud Kuiper is na het afronden van de middelbare school arbeids- en organisatiepsychologie gaan studeren aan de Universiteit van Amsterdam. Naast zijn studie heeft hij enkele jaren intensief geroeid en is hij tevens werkzaam geweest bij een importeur van roeimaterialen. Nog tijdens zijn studie is hij in dienst getreden bij het bedrijf van zijn vader en sinds 2001 is hij eigenaar.

Het is zijn kracht om mensen persoonlijk te benaderen en met behulp van het stellen van kritische vragen snel door te dringen tot de kern. Zijn aanpak is soms confronterend, maar altijd resultaatgericht.

Zijn ambitie is om Kuiper & Partners, psychologen en talentmanagers verder uit te laten groeien tot het bureau waar men aan denkt wanneer men effectiever wil zijn door beter gebruik te maken van de eigen kwaliteiten.

 

email: rud.kuiper@kuiper-psychologen.nl

 

 

 

 

 

 

Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Rud, KM090829 053d

 

 

 

 

 

 

 

 

Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Bert, 060528 004a

Drs. E.J. Kuiper, GZ-Psycholoog

Bert Kuiper heeft als psycholoog een lange staat van dienst. Direct na zijn afstuderen is hij docent psychologie, respectievelijk hoofd van de studierichting personeelbeleid aan de toenmalige Katholieke Sociale Academie in Den Haag geworden. Daarnaast is hij een psychologisch adviesbureau begonnen voor opdrachtgevers in profit en non-profit organisaties en voor particulieren die om welke reden dan ook prijs stelden op een persoonlijke begeleiding.

Uitgaande van de wetenschap dat ieder mens kwaliteiten heeft, gaat het er om deze te ontdekken en op het juiste vlak toe te passen. Door een “ontdekkingsreis in jezelf” ben je in staat de beste krachten in jezelf naar boven te halen.

Niet alleen het begeleiden van veranderingen, maar ook de juiste man op de juiste plaats maken deel uit van deze werkzaamheden. De evenwichtige combinatie van mens en organisatie is voorwaarde voor het bereiken van een optimaal resultaat. Persoonlijke begeleiding is er dan ook op gericht om deze mix tussen mens en organisatie tot stand te brengen.

In 2001 heeft hij de leiding van het bureau overgedragen aan Rud Kuiper.

Als geregistreerd gezondheidszorg psycholoog legt Bert Kuiper zich binnen het bureau toe op het begeleiden van personen die behoefte hebben aan ondersteuning op het individuele en/of relationele vlak. Problemen in disfunctioneren kunnen ook het gevolg zijn van fysiek/psychisch lijden. In dat geval zal naast psychologische hulp vaak ook medische hulp gewenst zijn. Op deze laatste discipline kan dan ook in overleg met de cliënt een beroep gedaan worden.

 

email: bert.kuiper@kuiper-psychologen.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Renata, 080725 127b

Mevrouw R. Kuiper Nola, Bureau Assistente

Renata Kuiper Nola heeft in Florence de opleiding tot lerares Italiaans gevolgd waarna zij naar Nederland verhuisd is. Afhankelijk van de vraag en de noodzaak zet zij zich in voor Kuiper & Partners, psychologen en talentmanagers. Haar werkzaamheden lopen uiteen van het ontvangen van opdrachtgevers en het beantwoorden van de telefoon tot het begeleiden van testkandidaten en het nakijken van tests.

Als moeder van 2 kinderen kost het haar soms moeite om een goede balans te vinden tussen haar werk en haar gezin.

 

email: renata.kuipernola@kuiper-psychologen.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

KUIPER & PARTNERS, psychologen en talentmanagers ontdekt en ontwikkelt talenten

 

Duinroosweg 2, 2597 KJ Den Haag

T 070 3548104, E info@kuiper-psychologen.nl